Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Tijdelijke verplaatsing woensdagmarkt naar Markt
Vanaf woensdag 30 november tot en met 11 januari zal de woensdagmarkt worden verplaatst naar de Markt. Op 24 november zal er op het Munsterplein worden begonnen met de opbouw van Santa’s Village. Hierdoor zal de woensdagmarkt tot en met 11 januari niet op het Munsterplein kunnen plaatsvinden.

Limburg - Onderzoek naar autobranden -2
Onderzoek naar de 5 autobranden in de nacht van zaterdag op zondag heeft uitgewezen dat er zeker sprake is van 2 brandstichtingen.

Social return als duurzame oplossing dreigend tekort bouwpersoneel
Diverse partijen in Midden-Limburg spannen zich in om het grote tekort van bouwpersoneel de komende jaren op een duurzame wijze op te vangen. Om dit kracht bij te zetten tekenden de bestuurders van de partijen, bestaande uit de zeven Midden-Limburgse gemeenten, de Provincie Limburg, woningcorporatie Wonen Limburg, Bouwend Nederland en opleider Bouwmensen Limburg, op woensdag 16 november een convenant met betrekking tot social return.

Realisatie-overeenkomst N280 Roermond ondertekend
De gemeente Roermond en de Provincie Limburg hebben tijdens een informatiebijeenkomst over de N280 een realisatie-overeenkomst getekend voor de reconstructie van het westelijke deel van de N280 gelegen in Roermond. De belangrijkste Oost-Westverbinding van Midden-Limburg wordt verbeterd. Tevens draagt de weg eraan bij dat de leefbaarheid rondom de N280 in Roermond verbetert. Met de ondertekening van deze overeenkomst maken gemeente en Provincie zich op voor de realisatie van het project.

Roermond - Gezocht - Woninginbraak
Op woensdag 20 juli 2016 vond een inbraak in een woning aan de Apollostraat in Roermond plaats.

Roermond - Gezocht - Mishandeling
Op vrijdag 23 september omstreeks 23.30 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Zwartbroekstraat in Roermond.

Roermond - Gezocht - Pinpasfraude
Op donderdag 15 september 2016 wordt een bejaarde dame in Roermond slachtoffer van pinpasfraude.

Stroomstoring Stadskantoor
Als gevolg van een stroomstoring is het Stadskantoor van de gemeente Roermond momenteel gesloten. Ook is de gemeente daardoor telefonisch niet of moeilijk bereikbaar.

Reminder: Informatiebijeenkomst N280 Roermond
Op dinsdag 15 november 2016 is er een openbare informatiebijeenkomst over de plannen en met name over het bestemmingsplan voor de verbetering van de N280 Roermond in de ECI Cultuurfabriek (ECI 13, Roermond), Tussen 18.30 uur en 21.00 uur is eenieder van harte welkom (parkeergelegenheid voor de hoofdingang). Omwonenden en ondernemers van de N280 zijn onlangs per brief uitgenodigd.

Invullen GGD-vragenlijst ‘Gezondheidsmonitor’ ook in uw belang
Om gezondheid en welzijn van onze inwoners te kunnen bevorderen maken we als gemeente Roermond gebruik van onderzoeksresultaten van de GGD. Daarom is het hartstikke belangrijk dat u de GGD-vragenlijst ‘Gezondheidsmonitor’ ook invult.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende
Wessem / Roermond / Herten / Ohé en Laak - Gezocht - Havenbranden in Midden-Limburg
In de vroege ochtend van 15 januari 2015 woedde een grote brand in de jachthaven in Wessem. Tientallen boten raakten hierbij ernstig beschadigd of werden helemaal door de brand verwoest. Maar dit was niet de eerste brand. Op 16 december 2014 brak er ook al brand uit in de Steelhaven in Roermond. Veel boten die in de winterstalling lagen, zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro's. Bij de brand kwamen asbestdeeltjes vrij die door de wind over het centrum van de stad verspreid zijn.

Word vrijwilliger bij het Reanimatie Oproep Netwerk
Het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van Ambulancezorg Limburg-Noord bestaat uit vrijwilligers die hulp verlenen bij een hartstilstand.   
 
 

20 Januari 2017

- Geen evenementen vandaag


De Swalm
De rivier heeft een lengte van 45 kilometer, waarvan twaalf op Nederlands grondgebied.

Historiehuis
In het HistorieHuis gelegen in de stadsbibliotheek is de geschiedenis te zien van de stad Roermond.

Gemeentehuis beeldengroep
Een figurenspel om de toren van levensgrote poppen verpersoonlijkt de historie van Roermond.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Roermondse organisaties zetten zich in voor mantelzorg in Roermond!
Onderhoud aan begroeiing langs de Maas bij de Asseltse Plassen
Intocht Sinterklaas binnenstad
De Roerdomp voldoet aan hogere kwaliteitsstandaard Zwem-ABC
Gemeente Roermond krijgt erkenning mantelzorgvriendelijke werkgever
Is uw reisdocument bijna verlopen? Wees op tijd!
Roermond - Gezocht - Inbraak Mediamarkt
Pietengym 2016
Leerwerkproject voor bijzondere talenten uit Roermond
Congres 'Mantelzorg doe je samen' op woensdag 9 november 2016
Ervaringsdeskundigen tevreden met nieuwe armoedebeleidsplan
Roermond - Gezocht - Pinpasfraude
Zaterdag 5 november 2016 Startersdag KvK in Urmond
Regiotaxivervoer vanaf 11 december 2016
Werk in uitvoering: Schepen van der Portenstraat (6042)
Sportcafé 2016 in teken van 'veranderingen binnen het sportveld'
Dinsdag 1 november 2016: gezellig druk in Roermond
Werk in uitvoering: Hornerbrug N280
Website voor de Donderberg
Roermond - Onderzoek wijst op noodlottig ongeval
Mogelijk gemaakt door: Postul-Art Creatie & Communicatie
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kamer van Koophandel Kloosterwandplein Maasniel Outlet Paradies Roercenter Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes accordeon activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks jaarmarkt kermis kerst kerstvakantie kinderen koninginnedag liederen markt middeleeuwen munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren reiki roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovend vrouw en spiritualiteit wandeling wintercircus workshop