Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Veel mantelzorgers op evenement Langer Thuis
Woensdag 17 mei organiseerde het Groene Kruis het evenement Langer Thuis. Ook de gemeente Roermond was hier aanwezig met informatie over mantelzorg, dementie en het Zorgteam Roermond.

Roermond - Winkeldiefstal ging vooraf aan verkeersongeval Roermond
Het verkeersongeval waarbij een voetganger woensdagmiddag ernstig gewond raakte in Roermond is voorafgegaan door een winkeldiefstal.

Roermond - Politie onderzoekt toedracht ernstig ongeval
Uit het eerste onderzoek van de politie naar de toedracht van het ongeval op de Wilhelminasingel blijkt dat het slachtoffer het kruispunt op is gerend. Hij was mogelijk samen met iemand anders op de vlucht na een incident in het nabij gelegen winkelcentrum. De politie is bezig om dat te achterhalen en onderzoekt waarom de mannen precies de weg oprenden. De tweede persoon is niet meer aangetroffen.

Roermond - Man in kritieke toestand na ongeval
Op de Wilhelminasingel is woensdagmiddag een man zwaargewond geraakt toen hij die weg over wilde steken. Hij werd op het kruispunt met de N280 aangereden door een kleine vrachtauto met open laadbak.

De Gemeente Roermond opent haar deuren voor basisscholen
In de periode van 17 t/m 24 mei 2017 zet de gemeente Roermond voor alle basisscholen de deuren open om het spel Democracity te spelen. Democracity is een spel waarbij kinderen kennis maken met democratische besluitvorming door samen een stad te bouwen.

Duurzaamheidsvisie Roermond vastgesteld
Roermond de stad waar je mekaar ontmoet, verbindt, samenwerkt. De stad waar we samen werken aan duurzame ontwikkeling, in balans met de natuur, met respect voor de historie en de draagkracht van de aarde als basis.

Zwemmen in Roermond
Vanaf 22 april is het buitenbad van zwembad de Roerdomp weer geopend. Het buitenbad is alléén geopend bij een minimale temperatuur van 21 graden Celsius. De maatstaaf is het 1Limburg-weerbericht van 10.00 uur op de dag zelf.

Groep 7/8 van De Steenen Brug wint prijs voor beste (be)spaar idee
In de ‘Week van het geld’ heeft de gemeente Roermond de wedstrijd ‘de (be)spaarklas’ uitgeschreven voor alle kinderen uit groep 8 van de basisscholen in Roermond. De opdracht was om als klas een zo origineel mogelijk (energie)bespaarplan te bedenken. Deze wedstrijd is gewonnen door klas 7/8 van basisschool De Steenen Brug.

Economische visie vastgesteld
Binden van de jeugd aan de stad, een aantrekkelijke binnenstad, meer toeristische bezoekers, goed geschoold personeel voor bedrijven, ervoor zorgen dat startende bedrijven zich kunnen ontplooien. Dat zijn enkele doelen uit de Economische Visie van Roermond. .

Weekmarkt Donderberg bestaat 1 jaar
Vrijdag 19 mei bestaat de weekmarkt op de donderberg één jaar. Dit wordt gevierd met extra kramen, een springkussen, muziek en een ballonnendame. Voor elk wat wils!Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende
Wessem / Roermond / Herten / Ohé en Laak - Gezocht - Havenbranden in Midden-Limburg
In de vroege ochtend van 15 januari 2015 woedde een grote brand in de jachthaven in Wessem. Tientallen boten raakten hierbij ernstig beschadigd of werden helemaal door de brand verwoest. Maar dit was niet de eerste brand. Op 16 december 2014 brak er ook al brand uit in de Steelhaven in Roermond. Veel boten die in de winterstalling lagen, zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro's. Bij de brand kwamen asbestdeeltjes vrij die door de wind over het centrum van de stad verspreid zijn.

Word vrijwilliger bij het Reanimatie Oproep Netwerk
Het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van Ambulancezorg Limburg-Noord bestaat uit vrijwilligers die hulp verlenen bij een hartstilstand.   
 
 

25 Juli 2017

- Geen evenementen vandaag


De Swalm
De rivier heeft een lengte van 45 kilometer, waarvan twaalf op Nederlands grondgebied.

Midweekmarkt Munsterplein
Sfeervolle woensdagmarkt met rond de 35 a 40 marktkramen.

De Teekenschool
Het interieur van de school laat zien wat er mogelijk is op het gebied van ambachtelijke technieken.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

\"De Zonnewijzer, school in het Roermondse Veld vol vrolijke kleuren waar iedereen telt...\"
Wijzigingen in verband met Hemelvaart
Roermond - Gekantelde vrachtauto zorgt voor verkeershinder op N293
Samen aan de slag in de Roermondse Binnenstad
Langere wachttijd afspraak reisdocumenten
Verplaatsing kermis Maasniel
Werk in uitvoering: asfalteringswerkzaamheden Maashaven
Werkzaamheden fietsverbinding N280 - Leeuwen in Roermond van start
Weert - Nederweert - Leudal - Seizoen 2 politieserie RobuustBlauw! van start
Bestrijding eikenprocessierups gestart
Zes finalisten Mobility & Transport Innovation Challenge bekend!
IDAHOT: Roermond doet mee aan wereldwijde viering van seksuele en genderdiversiteit
17 mei Evenement Langer Thuis met informatie en workshops voor mantelzorgers
NOS bij Dodenherdenking Roermond
Maandag 1 mei: gezellig druk in Roermond
Koninklijke onderscheidingen in Roermond
Meivakantie = Sportvakantie
Amsterdam, Velsen-Zuid - Wegmisbruikers betrapt
Roermond - Verdacht voorwerp blijkt geen explosief
Roermond - Roermondse tijdens wandeling van telefoon beroofd


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Outlet Praktijk Lotus Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-stapsteen de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks juwelier kermis kerst kerst roermond kinderen koninginnedag labyrint lezing liederen man en vrouw en spiritualiteit markt munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen typisch-roermond uit met kerst vastelaovesoptoch vuurwerk wijkagent workshop