Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Verkeerslichten Raayer Luyckerweg / N271 tijdelijk buiten bedrijf
Op zondag 6 juli heeft er op de kruising Raayer Luyckerweg / N271 een ongeval plaats gevonden. Hierbij is een auto tegen de verkeersregelautomaat gereden. De verkeersregelautomaat is daarbij flink beschadigd en staat op dit moment bij de aannemer om te testen hoe erg de schade is.

Winkelsteward voor winkelcentrum Donderberg
Het Wijkontwikkelingsplan Donderberg zet zich samen met inwoners en ondernemers in om het wonen en werken in deze wijk aangenamer te maken. Eén van de acties om dit te realiseren is de aanstelling van een winkelsteward in het winkelcentrum Donderberg voor de periode van één jaar. In mei 2015 is Orhan Alp via de Schoonmaak Centrale Roermond (SCR) als winkelsteward begonnen in dit drukke winkelcentrum. Overigens is verlenging mogelijk.

Gesprekken van ‘De tafel van één’ starten 9 oktober!
De gesprekken van ‘De tafel van één’ starten op 9 oktober!

Autobranden; ook in vakantietijd gezamenlijke alertheid gevraagd!
Een team van de politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de autobranden in Maasniel. Daarbij willen politie, brandweer en gemeente nog steeds samenwerken met u als bewoner van de wijk. U bent per slot van rekening de extra ogen en oren in de wijk waar het gebeurt. U kunt dus nog steeds helpen door alert te blijven.

Reuver/Swalmen - Gezocht - Wie kent deze pinners?
Op 28 mei 2015 vonden in verschillende woningen in Reuver, Swalmen en Roermond insluipingen plaats.

Utrecht/Roermond - Telefoondieven aangehouden
Agenten uit Utrecht hebben twee Roemeense mannen op heterdaad aangehouden voor heling van telefoons. De politie is op zoek naar de eigenaren van een aantal telefoons. Mogelijk gestolen in de omgeving van Roermond.

Reuver/Swalmen - Gezocht - Wie kent deze pinners?
Op 28 mei 2015 vonden in verschillende woningen in Reuver, Swalmen en Roermond insluipingen plaats.

Swalmen - Nieuwe aanhouding in onderzoek voertuigcriminaliteit
In het grootscheeps onderzoek naar voertuigcriminaliteit bij enkele loodsen en terreinen in Swalmen heeft de recherche dinsdagmorgen een zesde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Het gaat om een 38-jarige man uit Swalmen.

Vermist - Jacintha Meier
Jacintha is vanaf haar thuisadres verdwenen.

Swalmen - Grootscheeps onderzoek voertuigcriminaliteit gaat nog weken duren
Het onderzoek naar voertuigcriminaliteit bij enkele loodsen en terreinen in Swalmen gaat naar verwachting nog enkele weken duren. In de afgelopen week zijn ruim 150 voertuigen en honderden onderdelen in beslag genomen, waarvan de verdenking bestaat dat ze mogelijk van diefstal afkomstig zijn.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende
Wessem / Roermond / Herten / Ohé en Laak - Gezocht - Havenbranden in Midden-Limburg
In de vroege ochtend van 15 januari 2015 woedde een grote brand in de jachthaven in Wessem. Tientallen boten raakten hierbij ernstig beschadigd of werden helemaal door de brand verwoest. Maar dit was niet de eerste brand. Op 16 december 2014 brak er ook al brand uit in de Steelhaven in Roermond. Veel boten die in de winterstalling lagen, zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro's. Bij de brand kwamen asbestdeeltjes vrij die door de wind over het centrum van de stad verspreid zijn.

Word vrijwilliger bij het Reanimatie Oproep Netwerk
Het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van Ambulancezorg Limburg-Noord bestaat uit vrijwilligers die hulp verlenen bij een hartstilstand.   
 
 

9 Oktober 2015

- Geen evenementen vandaag


De Teekenschool
Het interieur van de school laat zien wat er mogelijk is op het gebied van ambachtelijke technieken.

Stadspark Hattem


De Roer
Het stroomgebied van de Roer meet 234.000 hectare; dat is 7% van dat van het totale stroomgebied van de Maas.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Koningsbosch - Wielrenner overleden na val
Roermond - Gewapende overval op café
Mega - Marktspektakel in Roermond op zaterdag 5 september
Roermond - Man gewond bij steekincident
Swalmen - Onderzoek naar voertuigcriminaliteit in volle gang
Swalmen - Grote actie en doorzoekingen naar voertuigcriminaliteit
Wijzigingen oud papier inzameling in augustus in deel Swalmen en Herten
Roermond verwelkomt riviercruiseschepen
Roermond - Flinke waarschuwing voor man met oneerbaar voorstel
Midden-Limburg - Derde aanhouding in onderzoek havenbranden
Roermondse Zwem4daagse 2015
Stadsgids Roermond 2015-2016
Roermond finalist in verkiezing ‘Beste Binnenstad’
Werk in uitvoering: Spikkerweg (6042)
Werk in uitvoering: Pastoor Pinckersstraat (6071)
Inwoners tevreden over de mogelijkheden om te communiceren met gemeente
Stadsplattegrond uit 1671 geplaatst bij historische Visserstoren
Roermond wordt dementievriendelijk!
Meld u aan voor vakantietoezicht door Stadstoezicht
Zomeravondsportactiviteiten in Roermond: Samen sporten in de zomer!
Mogelijk gemaakt door: Postul-Art Creatie & Communicatie
Tags

't Paradies A73 Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Gemeente Roermond Hoogvonderen Jan Smit JazzNight Kloosterwandplein Maasniel Markt Roerkade Roermond Sinterklaas Tros Muziekfeest Ursulakapel Wolter Kroes Zangggroep Toesjee activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-stapsteen de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival foroxity gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag krakau liederen munsterplein museum muziek optocht oranjerie outlet piano politie rattentoren rommelmarkt seminar gamen solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vrouw en spiritualiteit winkels workshop