Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Ontknoping Toon uw groene Tuin 2015
Maandag 16 november a.s. heeft de ontknoping plaatsgevonden van ‘Toon uw groene Tuin’.
Nadat wethouder Raja Fick-Moussaoui de genodigden welkom had geheten en stil had gestaan bij de maatregelen die genomen zijn om de gemeente te vergroenen, was het de beurt aan de onderzoekster van de Universiteit Maastricht.

Doe mee aan TEDxRoermond Live Event ‘Hoe innoveert onze samenleving?’
Geef je op voor de TEDxRoermond Live Event ‘Hoe innoveert onze samenleving’? In samenwerking met TEDxRoermond organiseert de Gemeente Roermond een inspirerende bijeenkomst waarin live geschakeld wordt met TEDxRoermond. Praat met ons mee over wijken, zelfredzaamheid, burgerinitiatieven en de rol van de overheid.

Limburgse Startersdag in Roermond
Op zaterdag 21 november 2015 (van 10.00-15.00 uur) organiseert het Starterscentrum Limburg samen met de gemeente Roermond, andere Midden-Limburgse gemeenten en partners de Startersdag Limburg in Congrescentrum het Forum in Roermond.
Op de Startersdag Limburg is iedereen welkom die plannen heeft om een eigen bedrijf te starten of onlangs is gestart.

Gemeente plant bloembollen
Woensdag 18 november a.s. plant de gemeente Roermond op 4 verschillende locaties een mengsel van bloembollen. Wethouder Raja Fick-Moussaoui zal samen met aannemer Lubbe -Lisse de bloembollen machinaal poten. Dit gebeurt om 11.00 uur in een groenstrook aan de Bredeweg te Roermond, ter hoogte van de rotonde bij Roncalli.

Roerkade afgesloten in verband met intocht Sinterklaas
Zondag 15 november 2015 komt Sinterklaas aan in Roermond. Vanwege deze intocht en de veiligheid van de toeschouwers wordt tussen 11.00 en 16.00 uur de Roerkade afgesloten.

Maasbracht - Identiteit slachtoffer dodelijk ongeval bekend
De automobiliste die donderdagmiddag om het leven kwam bij de eenzijdige aanrijding op de A2 is een 39-jarige vrouw uit Lanaken (B).

Vrijwilligers Award Gala 2015
Op 10 december 2015 om 19.30 uur vindt een feestelijk en avondvullend Vrijwilligers Award Gala plaats in het Royal Theater Roermond.

Startschot Mantelzorgcampagne ‘Oog voor de Mantelzorger’
Op de vooravond van de ‘Dag van de Mantelzorg’ gaf wethouder Marianne Smitsmans maandagmiddag in de Tuinzaal van de Gemeente Roermond het startschot aan de campagne ‘Oog voor de Mantelzorger’.

Swalmen - Weer verdachte aangehouden in lopend onderzoek voertuigcriminaliteit
Een 28-jarige man uit Herkenbosch is woensdag aangehouden door het rechercheteam dat bezig is met het grootschalig onderzoek naar voertuigcriminaliteit.

Ontknoping Toon uw groene Tuin 2015
Maandag 16 november a.s. vindt de ontknoping plaats van ‘Toon uw groene Tuin’. Vanaf 19.45 uur wordt de deelnemers in de Tuinzaal van het Stadhuis aan de Markt te Roermond een gevarieerd programma aangeboden. De 54 tuinbezitters in Roermond, die dit jaar hebben deelgenomen, krijgen dan van de jury te horen welke tuin met een extra waardering wordt beloond.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende
Wessem / Roermond / Herten / Ohé en Laak - Gezocht - Havenbranden in Midden-Limburg
In de vroege ochtend van 15 januari 2015 woedde een grote brand in de jachthaven in Wessem. Tientallen boten raakten hierbij ernstig beschadigd of werden helemaal door de brand verwoest. Maar dit was niet de eerste brand. Op 16 december 2014 brak er ook al brand uit in de Steelhaven in Roermond. Veel boten die in de winterstalling lagen, zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro's. Bij de brand kwamen asbestdeeltjes vrij die door de wind over het centrum van de stad verspreid zijn.

Word vrijwilliger bij het Reanimatie Oproep Netwerk
Het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van Ambulancezorg Limburg-Noord bestaat uit vrijwilligers die hulp verlenen bij een hartstilstand.   
 

14 Februari 2016

- Geen evenementen vandaag


Roermond
Het best bewaarde geheim van Limburg.

Maasplassen
Natuur op en rond de Maasplassen

Kruiswegpark
Het Kruiswegpark Roermond is bijna meer een museum dan een park.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

‘Mantelzorgboom’ geplant in Roermond
Limburg - Politie waarschuwt ondernemers voor oplichter
Werk in uitvoering: afsluiting tunnels A73 voor regulier onderhoud
Swalmen - Twee aanhoudingen in onderzoek voertuigcriminaliteit
Sportgala 2015
AQUA Fit & Slank
Ruimte voor ontwikkelingen in de Oolderplas
Werk in uitvoering: afsluiting A73 toerit (21) Linne – Roermond-Zuid richting Maastricht
‘LimburgLab’ bevordert lokale en regionale samenwerking
Jongeren praten mee over armoede
Volg de cursus ‘In Balans’ en voorkom een valpartij
Denk mee over het Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan!
Aan de slag voor een dementievriendelijk Roermond!
Jongeren Actief Donderberg
Roermond meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg
Werk in uitvoering: riviercruisevoorzieningen langs de Maas bij de Arlo-flat (6041)
Opening Zaterdagmarkt in nieuwe opzet
Eerste stadsmoestuin in de wijk Donderberg!
Startersbeurs landelijk groot succes: 2.500ste beurs uitgereikt in Midden-Limburg
Informatiebijeenkomst budgetkringen op 30 oktober
Mogelijk gemaakt door: Postul-Art Creatie & Communicatie
Tags

't Paradies A73 Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Gemeente Roermond Hoogvonderen Jan Smit JazzNight Kloosterwandplein Maasniel Markt Roerkade Roermond Sinterklaas Tros Muziekfeest Ursulakapel Wolter Kroes Zangggroep Toesjee activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-stapsteen de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival foroxity gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag krakau liederen munsterplein museum muziek optocht oranjerie outlet piano politie rattentoren rommelmarkt seminar gamen solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vrouw en spiritualiteit winkels workshop